Attic AT

The work in question – the renovation of an apartment on the top floor of an elegant condominium – has involved all the phases of construction: the preliminary feasibility analysis, the presentation of the practices, the closing of the connecting staircase to the floor below, the construction of the outside terrace, the replacement of the fixtures and the reconstruction of the systems. The disposability and aesthetic culture of the client allowed us to work with extreme freedom on interior finishes and furnishings, opting for white resin on the floor and walls in chromatic contrast with the raw iron of the fixtures and with the warm recessed lights. All this, together with a wide use of glass, make the space fluid and welcoming. The close collaboration with trusted suppliers and artisans has also contributed to making the space harmonious and unique.

Location: Piacenza, Italy
Year: 2020
Brands: Artek - Vitra - HD Resine - Fantini - Umberto Parenti - Projecta
×

Whatsapp Help

Click on one of our operators below to open a chat on WhatsApp

×
Please turn your device in vertical position for a better navigation experience