Recovery of a garage

The creation of a kitchen and dining area by recovering the space used as a garage was a job carried out in close collaboration with the clients and with a local company. We intervened by carrying out controlled demolitions of deteriorated environments and creating a large space connected to the mezzanine floor of the main house. The pre-existing cellar was connected to the space through an opening inserted in the structures of the kitchen columns and the entire flooring was then resined with the external part also arranged. The light enters directly from the facade made of glass and full-height iron. The courage of the clients allowed a very successful mixture of ancient and contemporary in our opinion.

Location: Montelimar (France)
Year: 2010
Brands: Bulthaup - La Palma - Artemide
×

Whatsapp Help

Click on one of our operators below to open a chat on WhatsApp

×
Please turn your device in vertical position for a better navigation experience